Meestercollege Kunstgeschiedenis

Museum 2.jpg
 
 

Geïnteresseerd in kunst, maar geen tijd om een uitgebreide studie erover te volgen? Ons Meestercollege Kunstgeschiedenis biedt meer dan 2500 jaar aan ontwikkelingen in de kunst, in twee avonden plus een museumbezoek.

Tijdens deze crashcourse wordt een chronologisch overzicht gepresenteerd van de belangrijkste stromingen in de westerse kunstgeschiedenis, aan de hand van de beroemdste kunstwerken uit de betreffende stijlperiodes. 

Van de Venus van Milo tot de Mona Lisa van Leonardo, van de Nachtwacht tot de Sterrennacht van Van Gogh en van het Meisje met de Parel tot de diamanten schedel van Damien Hirst.

Cultuurmeester Yvonne Hilgenkamp is kunsthistoricus en verzorgt colleges voor o.a. de Vrije Academie en het bedrijfsleven. Haar colleges worden altijd zeer gewaardeerd en we zijn dan ook trots dat ze ons eerste cultuurcollege gaat verzorgen.

Data en locatie
woensdag 14 september, 20:00 uur - The Student Hotel The Hague, Hoefkade 9
woensdag 21 september, 20:00 uur - Student Hotel The Hague, Hoefkade 9
zondag 2 oktober, 13:30 uur - Museumbezoek (locatie volgt)

Wees erbij en schrijf je gelijk in. De twee colleges en museumbezoek zijn nu te boeken voor de introductieprijs van 65 euro (incl museumrondleiding, excl museumentree en toeslag Eventbrite)!